Iznajmljivanje vozila Zrenjanin

Kako je nastao rent a car Talija?

Putovanja nas oplemenjuju, stvaraju nova životna iskustva, sećanja i izazove. Bilo da je u pitanju službeni put ili sa vama dragim osobama, potreban Vam je sigurno i pouzdano vozilo za prevoz. Danas je sve češća potreba ljudi za iznajmljivanjem vozila, što je mnogo povoljnija i udobnija varijanta od oslanjanja na taxi ili gradski prevoz.

Uvidevši prostor za napredak i inovaciju na tržištu za iznajmljivanje vozila, rešili smo da osnujemo svoju agenciju – rent a car “Talija”. Naša vozila su dostupna za iznajmljivanje za putovanje u zemlji, inostranstvu ili za gradsku vožnju.

Iznajmljivanje vozila Zrenjanin

Iznajmljivanje naših vozila

Vozila kod nas možete iznajmiti bez depozita ili ograničenja kilometraže. Po dogovoru je moguća dostava vozila na željenu adresu na teritoriji Zrenjanina, Novog Sada i Beograda, uključujući dostavu vozila na aerodrom. Korisnicima naših vozila garantujemo potpuno sigurnu vožnju, povoljne cene i pogodnosti ukoliko se odlučite da iznajmite vozilo na duži vremenski period.

 

Sva vozila su osigurana i redovno servisirana, imaju svu potrebnu opremu za sezonske uslove (lance za sneg), a ako imate mlađu decu obezbedićemo i odgovarajuće auto sedište za njih. Savetujemo vam da uvek ranije proverite dostupnost vozila i uz konsultaciju sa nama rezervišete ono koje najbolje zadovoljava vaše potrebe.

Vrednosti koje negujemo

Osnovne vrednosti na kojima se zasniva naš rad i koje negujemo su:

Kvalitet

Interes korisnika rent a car usluga nam je uvek na prvom mestu. Radićemo posvećeno na tome da svakome izađemo u susret, ispunimo sve individualne zahteve i pružimo najkvalitetniju uslugu.

Povoljnost

U rent a car- u Talija možete iznajmiti automobil po ceni već od 25 evra. Za iznajmljivanje na duži vremenski period, postoji mogućnost korekcije cene.

Sigurnost i bezbednost

Vozila za iznajmljivanje u našem rent a car-u su redovno servisirana i osigrana, jer nam je sigurnost korisnika na prvom mestu. Kada odaberete naše vozilo, bićete sigurni da vas neće “izdati” i ostaviti negde na putu.

Naša misija

Naša vizija je da posvećenim radom i konstantnim unapređivanjem usluga postanmo sinonim za najkvalitetniju rent a car uslugu, gradeći poverenje korisnika naših usluga.

Naša vizija

Misija rent a car-a Talija je da obezbedimo lako i jednostavno iznajmljivanje vozila, uz perfektnu uslugu koja je prilagođena individualnim potrebama svih korisnika.

strelice-red

Cilj nam je da posvećeno radimo na unapređenju kvaliteta naših usluga, kako bi osigurali zadovoljstvo svakog korisnika koji nam pokloni svoje poverenje. Želimo da budemo pouzdani rent a car servis koji će ispuniti sva vaša očekivanja kada je u pitanju iznajmljivanje automobila. Kada se odlučite za iznajmljivanje vozila u rent a car-u Talija, možete biti sigurni da ste odabrali rent a car servis koji će izaći u susret vašim zahtevima i pronaći idealno vozilo za svakoga od vas.